Странице

недеља, 27. децембар 2009.

Novogodišnje frizure u pet do dvanaest by Ucha Hair

Ako još uvek niste odabrale stil svoje novogodišnje frizure, evo nekoliko jednostavnih i maštovitih predloga, koji prate trendove za ovu sezonu:

1. Stil koji je vrlo aktuelan, a možete ga prilagoditi sebi i svom temperamentu. Konjski rep možete napraviti vrlo brzo, bio on na vrhu glave, sa strane ili u obliku neuredne punđe koja pada u kovrdžama. Kosu pri podizanju možete pokupiti brilijantinom, gelom ili neuredno prikaciti ukosnicama. Gumice i trake kojim ga formirate, prilagodite garderobi i slobodno šetajte po stilovima iz prošlosti. Možete ga natapirati ili gužvati, da bi delovao neuredno ili uvijati figarom u spiralne ili krupne lokne, kako bi dobio nešto elegantniji izgled.




2. Ovo je opcija elegantne frizure, ali onoliko koliko vi to želite. Svakako ne možete pogrešiti sa ovakvim izgledom jer veoma lepo izgleda na ravnoj, uvijenoj ili talasastoj kosi. Potrebno je da ona bude makar srednje dužine , da imate par ukrasnih tračica koje možete nabaviti u prodavnicama pozamanterije ili nekoj svojoj fioci, odabrani aksesoar, uklopljen uz gadrerobu i nekoliko ukosnica.
Fotografije sa uputstvom govore sve, pratite korake same ili zatražite pomoć od nekog ko vam je pri ruci.



3. Da bi duga kosa izgledala duže, bujna još bujnije, pomoći će vam umeci sa klipsama od prirodne kose ili delovi perike od veštačkog materijala, koje možete kupiti vrlo povoljno.
U zavisnosti od tematske inspiracije i raspoloženja, u novogodišnjoj noći se možete pojaviti u punom sjaju celebrity zvezda, a to nikako ne može da prođe bez izgleda ovih, čije frizure sa uputstvima sigurno prepoznajete na fotografijama modela.
U ovom slučaju je poželjan nešto ekstravagantniji ukras za kosu, koji možete i same napraviti.
Da biste mogle da ludujete čitave noći, ne zaboravite da morate imati ultra strong lak za kosu, koji daje postojan oblik, spreman na sve izazove.




4. Ako dosta vremena utrošite u odabiru garderobe i šminke, onda vam sigurno neće teško pasti i nešto više vremena za pravljenje elegantne, maštovite punđe. Uz spretnije ruke, uputstva sa fotografije, jačeg laka koji daje fascinantni sjaj vašoj kosi i ukrasa po želji, ova frizura može sasvim slobodno da parira i najelegantnijoj novogodišnjoj toaleti.

Korak po korak, uz ovaj hair tutorial, uđite spremne i lepše nego ikad u 2010.